Peugeot 5008

Met zakenrelaties onderweg naar een afspraak of met 6 mini’s naar het voetbalveld, de Peugeot 5008 biedt u altijd ruimte in overvloed. De Peugeot 5008 past zich namelijk aan al uw wensen en activiteiten aan. Als u kiest voor de uitvoering met zeven zitplaatsen, dan kunnen alle stoelen afzonderlijk worden neergeklapt, zodat het interieur gemakkelijk ingedeeld kan worden afhankelijk van het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage.

Het head-up display projecteert de belangrijkste rijinformatie – de rijsnelheid, de instellingen van de snelheidsregelaar of de snelheidsbegrenzer en de gegevens van Distance Alert (waarschuwt bij een te kleine afstand ten opzichte van uw voorligger) – op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder. Zo hoeft de bestuurder zijn blik niet van de weg af te wenden om deze informatie tot zich te nemen.

De Peugeot 5008 heeft een zeer grote voorruit en als u kiest voor het optionele glazen panoramadak, dan profiteert elke inzittende van een zee van licht en zicht. De Distance Alert helpt u een veilige afstand tot de voorligger te bewaren. Dit systeem geeft namelijk de tijd tussen u en uw voorligger weer op het head-up display. Met de Toggle Switches kunt u instellen bij welke minimale tijd tussen beide auto’s u gewaarschuwd wenst te worden. Als deze tijd wordt bereikt, wordt een visuele waarschuwing weergegeven.

Het ontwerp van de cockpit is volledig gericht op comfort en een actieve rijbeleving. Door de hoge zitpositie, de hoek van het stuurwiel en de grote voorruit hebt u als bestuurder een uitstekend zicht op de weg en kunt u gemakkelijk manoeuvreren. Bovendien geniet u van de rijdynamiek van een hatchback.

Welke 5008 u ook kiest

Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie, zodat alle bedieningselementen gemakkelijk bereikbaar en de meters goed afleesbaar zijn. Er is een ruime keuze aan benzine- en dieselmotoren, ook de caravanbezitters kunnen met een Peugeot 5008 uitstekend uit de voeten. En welke uitvoering u ook kiest, bij van Zwienen hebben we altijd de beste aanbiedingen en maken we de scherpste offerte voor een Peugeot 5008.

Doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar

Grote voorraad tegen scherpe prijzen

Binnen 1 uur reactie

Scherper aanbod ontvangen?
Upload uw offerte.

Direct aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!