Peugeot 308

Een ongekend succes, de Peugeot 308. Niet zo verwonderlijk, de auto is van de hoogste kwaliteit, is meer dan concurrerend geprijsd, biedt een ongekend ruimte-aanbod en is leverbaar in de 14% bijtelling-categorie. Niet vreemd dat zowel de particuliere als zakelijke klant de auto in hun hart gesloten hebben. Kom langs voor een testrit, bij alle Van Zwienen-vestigingen is een SW met 14% bijtelling als demonstratieauto aanwezig.

De Peugeot 308 is een origineel vormgegeven auto. Strak gelijnd, gebouwd op efficiency en zonder overgewicht. De auto maakt direct een stoere, sportieve indruk: een grote spoorbreedte, goed gevulde wielkasten, een verchroomde grille en een indrukwekkende achterzijde Het interieur heeft een hightech uitstraling dankzij de PEUGEOT i-Cockpit, die garant staat voor een ongekend rijplezier. Een strak no-nonsense design en opgebouwd rond de middenconsole, een 9,7 inch touchscreen en een grote, centrale knop die is geïnspireerd op hoogwaardige hifi-installaties.

Een van de doelstellingen was om een kwaliteitsniveau van het hoogste niveau te bieden. Hierin is Peugeot zonder meer geslaagd, tot in de kleinste details is het hoge kwaliteitsniveau zichtbaar en de gebruikte materialen zijn premium te noemen.

De bagageruimte is meer dan behoorlijk maar heeft u echt ruimte nodig, de SW is in dit opzicht het beste wat we kunnen aanbieden. De bagageruimte van de Peugeot 308 SW kent enorme afmetingen en behoort tot de grootste in het segment. Bij een bagageruimte gaat het niet alleen om het aantal liters, de vorm is zeker zo belangrijk. Bij de SW zijn die vormen rechthoekig en de Magic Flat-achterbank maakt een volledig vlakke laadvloer in een handomdraai mogelijk. De Peugeot 308 SW voorziet in de veelgehoorde vraag naar veel ruimte voor de inzittenden en hun bagage, flexibiliteit, gebruiksgemak en een lage fiscale bijtelling van 14%.

Onder de motorkap van de 308

De Peugeot 308 kan worden uitgerust met ultramoderne en vooral zuinige driecilinder benzinemotoren. Het aanbod start met de 1.2 PureTech 82. Daarna volgt de 1.2 PureTech 110 met turbocompressor. De 1.2 PureTech 130 is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of de automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) eveneens met 6 versnellingen. Modulair en compact: deze motor is een toonbeeld van efficiency en hoogwaardige technologie.

De Peugeot 308 is leverbaar met 3 verschillende BlueHDi-motoren: de 1.6 BlueHDi 120 met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en de 2.0 BlueHDi 150 met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission) met 6 versnellingen. Daarnaast is op de GT de 2.0 BlueHDi 180 leverbaar. Uitsluitend in combinatie met de EAT6.

Doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar

Grote voorraad tegen scherpe prijzen

Binnen 1 uur reactie

Scherper aanbod ontvangen?
Upload uw offerte.

Direct aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!