Peugeot 208

De ster in onze showrooms is de nieuwe Peugeot 208. Zelden is een facelift zo goed uitgevallen als bij de compacte 208-serie, zeker in de kleur Orange Power is de auto een blikvanger van jewelste. Van Zwienen heeft voor zowel de particuliere als de zakelijke cliënt altijd uitstekende aanbiedingen op de Peugeot 208.

Facelift

Bij de facelift van modeljaar 2015 zijn de mistlampen verder naar de buitenkant van de auto geplaatst. Hierdoor lijkt de auto breder en wordt het dynamische ontwerp beter benadrukt.

Interieur

Ook in het interieur zijn wijzigingen doorgevoerd, de vormgeving is strak en dankzij de PEUGEOT i-Cockpit kunt u alle functies en instrumenten eenvoudig en trefzeker bedienen. I-Cockpit bestaat uit een compact stuurwiel waardoor een perfect zicht ontstaat op de belangrijkste instrumenten zoals snelheidsmeter en toerenteller.

Daarnaast bevat i-Cocpit een groot touchscreen. De dynamiek van de Peugeot 208 vindt u ook terug in PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie, die allemaal aan de Europese Euro 6-normen voldoen. Krachtig en ultrazuinig waardoor bepaalde versies van de Peugeot 208 zelfs een 14%-fiscale bijtelling kennen.

Sportiviteit en efficiency gaan perfect samen in de nieuwe Peugeot 208 met een gamma dat naar boven toe wordt afgerond met een echte geweldenaar, de snelle en fantastische Peugeot 208 GTi.

Kom langs!

Kom naar de showroom en onze verkopers doen u altijd een geweldige aanbieding op de nieuwe Peugeot 208! De Peugeot 208 kan ook als messcherpe private lease aangeboden worden.

Doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar

Grote voorraad tegen scherpe prijzen

Binnen 1 uur reactie

Scherper aanbod ontvangen?
Upload uw offerte.

Direct aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!