Peugeot 2008

De Peugeot 2008 is een compacte crossover die vele gezichten heeft. Hij voelt zich, door zijn compacte buitenmaten, uitstekend thuis in de drukte van de stad en door zijn hoge zitpositie is hij ook een goede metgezel op de grote weg.

Dankzij de Grip Control, een systeem dat de tractie verbetert, deinst de Peugeot 2008 niet terug voor zand, modder of sneeuw. En met de modder en sneeuwbanden zorgt Grip Control voor een betere grip van de twee aangedreven wielen, zodat u zorgeloos ook eens een wat minder goed begaanbare weg kunt nemen.

Kortom, veelzijdigheid troef en de beste aanbieding of de scherpste offerte krijgt u bij Van Zwienen. Informeert u ook naar onze private lease-aanbiedingen op de 2008, deze zijn door de hoge restwaarde verbazingwekkend scherp!

De 2008 is rijk uitgevoerd

In het interieur vindt u verrassende elementen. Blauwe LED-omranding van het head-up instrumentenpaneel, en een LED-lichtstrook rondom het glazen panoramadak die een gedempt blauw licht geeft, zorgen voor een unieke ambiance.

Dankzij de automatische besturing wordt in- of uitparkeren kinderspel met minder kans op schades. De Actieve parkeerhulp meet de lengte van de beschikbare parkeerplaatsen en kan u zo naar een parkeerplaats leiden die voor uw auto geschikt is. De parkeersensoren en de stuurinrichting nemen bij het in- en uitparkeren het moeilijke werk van u over. U hoeft slechts de pedalen en de versnellingspook te bedienen. Tijdens het in- en uitparkeren geeft het systeem u instructies via het touchscreen zodat de manoeuvre vlekkeloos verloopt.

Het Stop & Start-systeem van de Peugeot 2008 is zowel leverbaar in combinatie met dieselmotoren (e-HDi) als met benzinemotoren (e-VTi). Het snelle, doeltreffende en stille Stop & Start-systeem van de nieuwe generatie verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

Bovendien zorgt het systeem ervoor dat de motor razendsnel en trillingvrij afgezet en weer gestart wordt. Vanaf de Active-uitvoering is het dashboard voorzien van een 7 inch-touchscreen dat binnen het directe handbereik van de bestuurder èn passagier is geplaatst. Hiermee heeft u eenvoudig toegang tot de verschillende functies: radio, Bluetooth-handsfree set, afspelen van muziekbestanden via een USB-aansluiting of via streaming audio, boordcomputer en navigatie.

Doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar

Grote voorraad tegen scherpe prijzen

Binnen 1 uur reactie

Scherper aanbod ontvangen?
Upload uw offerte.

Direct aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!