Peugeot 108

De nieuwe Peugeot 108. De meest compacte Peugeot in onze showrooms maar qua binnenruimte verbazingwekkend groot. Vier volwassenen kunnen uitstekend plaatsnemen en uw boodschappenkrat of kratje bier kunnen ook royaal mee.

Van Zwienen zorgt sowieso altijd voor een messcherpe aanbieding, kijkt u naar onze voorraad-aanbiedingen en u heeft direct een indruk. De Peugeot 108 kan ook als private lease aanbieding aan u geleverd worden. Een all-inclusive arrangement waarbij alleen de brandstof voor uw rekening is en u de waarde van uw huidige auto uitgekeerd krijgt.

Uw smaak, uw Peugeot 108

De nieuwe Peugeot 108 is een modieuze en chique auto. Met een eigen gezicht en spannende details gaat hij niet anoniem door het verkeer.

U kunt onze 108 helemaal “op maat” laten maken, er zijn acht kleuren, zeven personalisatiethema’s en maar liefst drie ambiances voor het interieur beschikbaar. De TOP!-uitvoeringen hebben een supergroot vouwdak dat elektrisch bediend wordt en zelfs de kleur van dit dak kunt u zelf kiezen, zwart, grijs of het geweldige Red Purple.

Geweldig toch, uw eigen auto helemaal in uw eigen stijl. Krachtige en ultra zuinige motoren, een scala aan moderne opties zoals een achteruitrijcamera, touchscreen-bediening van belangrijke functies en een Keyless Entry and Start-systeem.

Bekijk de nieuwe 108 zelf in onze showroom

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het kiezen, welkom bij Van Zwienen, welkom in de dynamische wereld van de Peugeot 108….

Doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar

Grote voorraad tegen scherpe prijzen

Binnen 1 uur reactie

Scherper aanbod ontvangen?
Upload uw offerte.

Direct aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!