Private Lease

 

Iedereen heeft het erover tegenwoordig: Privé Lease of Private Lease. Maar wat is het nu eigenlijk precies en wat kunnen wij van Autobedrijf van Zwienen daarin voor u betekenen?

Wat is Private lease?

Private Lease is een uniek product voor de consument, gebaseerd op Operational Lease. U least dus een nieuwe een auto waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vastgesteld leasebedrag betaalt waarin de volgende zaken zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst en BTW. Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus. Private lease heeft grote voordelen voor zowel de beginnende als de ervaren bestuurder. Kom langs bij een van de vijf Van Zwienen filialen bij u in de buurt en laat u door een van onze adviseurs informeren.

Wat kan van Zwienen mij bieden bij Private Lease?

Als officieel dealer van de merken Peugeot, Citroën en DS kunnen wij bij van Zwienen u altijd het beste en meest eerlijke en transparante aanbod doen voor Private Lease.

Private Lease wordt door ons aangeboden in samenwerking met PSA Financial Services, de financieringsmaatschappij van Peugeot & Citroen. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

PSA maakt deel uit van Banque PSA Finance en is met wereldwijd meer dan een miljoen contracten in portefeuille een ervaren en solide specialist.

U kunt bij ons exact de door u gewenste auto samenstellen. Wij verplichten u niet tot een keuze uit een beperkt aantal uitvoeringen en kleuren.

Onderhoud en reparatie gebeurt in onze eigen Peugeot en Citroen werkplaats..

Private Lease van Peugeot en Citroen draagt het Keurmerk Private Lease.De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease

  1. Eerlijke voorwaarden. De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
  2. Compleet product Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
  4. 14 dagen bedenktijd. U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
  5. Zekerheid bij klachten Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Offerte?

Autobedrijf van Zwienen maakt graag voor u een Private Lease offerte. Of het nu gaat om een volledig nieuw te bestellen auto of een auto die uit voorraad leverbaar is, U ontvangt van ons een passend voorstel met een maandbedrag dat uiteraard zeer concurrerend is.

 

Doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar

Grote voorraad tegen scherpe prijzen

Binnen 1 uur reactie

Scherper aanbod ontvangen?
Upload uw offerte.

Direct aanvragen