Outlet nieuwe auto's

Werkplaatsafspraak

Direct een offerte

Modellen

Configureer uw Citroën

Direct een private lease offerte

Actie! Personen auto's

Actie! Bedrijfswagens

Onze nieuwe modellen

Citroën Acties

Van Zwienen Citroën

Autobedrijf van Zwienen is officieel Citroën-dealer met vier vestigingen in Noord-Holland Noord. U kunt bij ons terecht voor een messcherpe offerte voor een nieuwe Citroën, vaak leveren we Citroëns met groot voordeel en bijna altijd zijn er actiematige aanbiedingen op onze outlet nieuwe auto’s. Ook voor een kwalitatief uitstekende occasion bent u van harte welkom, onze voorraad is permanent rond de 350 gebruikte auto’s.

Van Zwienen is het juiste adres voor het onderhoud en reparatie aan uw Citroën, elke vestiging heeft meerdere Citroën Technisch Specialisten in dienst. Autoverzekeringen voor uw nieuwe of gebruikte Citroën verzorgen wij ook en als er schade is, dan herstellen wij uw auto perfect bij ons eigen schadebedrijf 3A Autoschade. Wij werken met originele Citroën-onderdelen, balieverkoop van onderdelen is bij elk filiaal mogelijk.

Fleetowners worden graag en professioneel geadviseerd door onze afdeling Fleetsales/B2B. Kortom, voor werkelijk alles rond uw nieuwe of gebruikte Citroën kunt u bij ons terecht. Van Zwienen is de naam, aangenaam!